Piškotki
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih najdete tukaj.

NAPOVEDNIK

Novice


19.08.2017

Novinec proti prvaku

Zavrč 0:5 Gerečja vas

Ivo Borak, Aleš Gril, Sašo Juričinec, Žiga Domjan, Kevin Vesenjak, Luka Kokot, Matej Lenart, Nikola Vočanec, Denis Potočnik, Boštjan Frangež, Predrag Dobrotič, Kristijan Lorbek, Sandi Kelc, Rok Žganjar,  Robert Spevan, trener: Sandi Petrovič.

Tomaž Murko, Alen Kokot, Nejc Lončarič, Sergej Kranjc, Rok Sagadin, Matija Zagoršek, Urban Tomanič, Žan Vratič, Tilen Kolarič, Tadej Hanbjanič, Jure Arsič, Tadej Rozman, Aleš Požegar, Alan Rajh, Boštjan Strel, Miha Lešnik, trener: Bojan Špehonja.

Zadnja pripravljalna tekma domače članske zasedbe se je začela v oblačnem, a suhem vremenu. Pred okoli petdesetimi gledalci sta se pomerili enajsterici Sandija Petroviča in Bojana Špehonje.

S sredine so začeli domači, ki niso izvedli pravega napada. Pobudo so hitro prevzeli gostje, ki so že v 2. minuti prišli do obetavne akcije, ki jo je priigral Jure Arsič. Z nekaj sreče se je žoga od prečke odbila pred Iva Boraka, ki jo je pokril in preprečil zaključek Boštjana Strela. 8. minuta in prvi kot za goste, po strelu Sergeja Kranjca je žoga končala v avtu. Po nekaj priložnostih na obeh straneh, so do prvega kota v 11. minuti prišli tudi domači. Predložek Aleša Grila je končal v rokah Tomaža Murka. Ponovno so napadli gostje, ki niso imeli težav z narekovanjem tempa. Domači so se pomaknili v ozadje in igrali na hitre protinapade. V 17. minuti so gostje prišli do nove obetavne priložnosti, ko je s strelom proti vratom Iva Boraka posil Aleš Požegar.  Žoga je nesrečno zadela Mateja Lenarta, ki jo je preusmeril v gol. Dve minuti kasneje je do dobrega strela prišel Boštjan Strel, ki je zadel prečko.  V 21. minuti prekršek in prosti strel za domače – Sandi Kelc premalo natančen. Hiter protinapad gostov z značilnim prodorom po desni strani, predložkom v globino in golom Jureta Arisča. Po drugem zadetku se je igra nekoliko umirila, tempo so še zmeraj narekovali gostje, a domači so jih držali daleč od vrat Iva Boraka. V 28. minuti je Jure Arsič pobegnil domači obrambi in skušal prelisičiti Iva Boraka, a meril premalo natančno.  31. minuta in napaka domače obrambe, ki jo je izkoristil Jure Arsič in zadel za vodstvo 0:3. Gostje so se popolnoma razživeli, po vnovični napaki obrambe je do ponovnega zadetka prišel Jure Arsič. Rok Žganjar je krenil v napad za domače, na pravem mestu Rok Sagadin.  40. minuta in odlična akcija domačih. Po dobrem prodoru Boštjana Frangeža je do strela prišel Denis Potočnik, Tomaž Murko je žogo odbil, a le do Roka Žganjarja, ki ni uspel zadeti.  Do konca prvega polčasa nismo videli nobene obetavne priložnosti.

V drugem polčasu so nekoliko bolje začeli domači, ki so hitro poskusili preko Boštjana Frangeža in Denisa Potočnika. Prvi je neuspešno izvajal prosti strel, drugi je bil zelo blizu zadetku, ko je stresel prečko. Do odbite žoge je prišel Kevin Vesenjak, ki pa ni uspel premagati gostujočega čuvaja mreže. V 55. minuti srečanja je domača obramba ponovno popustila, kar je izkoristil Jure Arsič in zadel za 0:5. 63. minuta in nova priložnost domačih, po lepem prodoru Aleša Grila je Nikola Vočanec zadel Tomaža Murka. Po udarcu s kota je do priložnosti prišel Kristijan Lorbek, a brez nevarnosti za gostujočega vratarja. Domači so se prebudili, v novem napadu je zaključil Sandi Kelc – brez težav za Tomaža Murka. Pred novo priložnostjo se je znašel Denis Potočnik, ki je dobro izigral gostujočo obrambo, Tomaž Murko pa je žogo z zadnjimi možmi preusmeril v kot. Po grobem prekršku nad Denisom Potočnikom je Aleš Gril v 74. minuti podal v kazenski prostor, kjer si završki napadalci niso priborili priložnosti. Če smo v prvem polčasu videli občutno prevlado gostov, smo v drugem spremljali povsem izenačen dvoboj, s priložnostmi na obeh straneh. Dobra priložnost gostov v 86­. minuti, ko se je s posredovanjem izkazal Ivo Borak. V zadnji minuti srečanja je domačim pripadel prosti strel, ki ga je izvajal Aleš Gril. Žoga je končala v kotu, sodnik pa je zapiskal konec srečanja.

 
LESTVICA

Tekmovanja

Sezona 2018/2019 » Člani - 1.razred MNZ PTUJ » Lestvica (odigrane tekme)

Klubi

1.NŠ Zavrč20143370:35451. Razred za prvaka
2.NK BOČ Poljčane20104647:24341. Razred za prvaka
3.ŠD Grajena20111852:58341. Razred za prvaka
4.Tržec2093840:46301. Razred za prvaka
5.ŠD Gorišnica2056935:39211. Razred za prvaka

1.Središče ob Dravi1973937:46241. Razred za obstanek
2.ŠD PODLEHNIK1965834:47231. Razred za obstanek
3.Ormož1964939:39221. Razred za obstanek
4.Leskovec19351130:50141. Razred za obstanek

LESTVICA strelcev
Bubek Dario 5
Potočnik Denis 3
Habrun Damjan 2
Nahberger Denis 2
Prapotnik Teo 1
Avguštin Aljaž 0
Bezjak Damjan 0
Domjan Žiga 0
LESTVICA kartonov
Avguštin Aljaž 2 1
Domjan Žiga 4 0
Kokot Luka 4 0
Prapotnik Teo 3 0
Žgajner Dejan 3 0
Bubek Dario 2 0
Habrun Damjan 2 0
Potočnik Denis 2 0
Predikaka Gregor 2 0
Kokot Milan 1 0